Gratis Masterclass Data Science voor MKB’ers door Jeroen de Haas op 24 juni

Op maandag 24 juni geeft Jeroen de Haas, lecturer Data Science bij Avans, de masterclass Data Science voor MKB’ers. Een uitgelegen kans voor MKB-ondernemers om op een laagdrempelige wijze kennis te maken met Data Science. Want wat is data nu eigenlijk en wat kun je er als ondernemer mee? Schrijf je nu in voor de gratis masterclass.

Geld verdienen met data

Geld verdienen door het slimmer gebruiken van de eigen data. Dat kan vrijwel iedere ondernemer, zo beweert Jeroen de Haas, lecturer Data Science bij Avans. Hoe? Dat legt hij uit in de masterclass Data Science voor MKB’ers. Jeroen de Haas vertelt vanuit verschillende invalshoeken wat data is, hoe ondernemers er mee te maken hebben én wat je er als ondernemer zelf mee kunt. De masterclass is een co-initiatief van Avans Hogeschool, VNO-NCW ’s-Hertogenbosch, Koning Willem I College, Rabobank en CINOP.

Aanmelden

De masterclass is gratis toegankelijk voor iedere MKB’er. Aanmelden kan via onderstaand formulier.

Praktische informatie

De masterclass vindt plaats op maandag 24 juni van 17:30 uur tot 19:30 uur. Locatie: Avans Hogeschool ’s-Hertogenbosch (Onderwijsboulevard 215, 5223 DE ’s-Hertogenbosch).

Aanmelden Masterclass Data Science voor MKB'ers 24 juni
Marketing door